Get to know us…

Wat leuk dat je verder hebt geklikt! Wij zijn Joël Vooijs en Loïs Vorsterman van Oijen en houden van alles wat met beeld en geluid te maken heeft. Ons motto is 'Capturing Moments. Chasing Sparkles'. We willen momenten vastleggen en gaan op zoek naar die ene sparkle die jou, of jouw bedrijf zo uniek en mooi maakt.

Joël Vooijs

Joël heeft een achtergrond in de muziek waardoor hij in 2017 de stap zette richting het conservatorium. Momenteel is hij afgestudeerd en vond hij het vorig jaar tijd om zichzelf ook op andere vlakken te ontwikkelen. Al jaren is fotografie een grote hobby waar hij al langer meer mee wilde doen. Wanneer hij niet aan het werk is voor Sparkture, staat hij voor de klas als Muziek & Tech+ docent of reist hij van de één naar de andere gig.

Loïs Vorsterman van Oijen

Voor Loïs klopte de media wereld al vroeg op de deur met een rol in de bioscoopfilm ‘Achtste groepers huilen niet’. Ook is ze het gezicht geweest van verschillende promotie campagnes, zoals een nieuwe kledinglijn en promotiemateriaal voor middelbare scholen. Momenteel is ze bezig met opnames voor het kinderprogamma Checkpoint, zo zie je haar (vrijwel) elke zaterdag op de buis verschijnen op NPO3. Doordat ze ervaring voor de camera heeft opgedaan, is ze ook achter de camera gedoken en gaat haar hart sneller kloppen van het vastleggen van momenten en herinneringen. Haar liefde voor media heeft haar in 2018 doen besluiten om de opleiding Creative Business te gaan volgen aan de Hogeschool van Amsterdam. Hierin specialiseert ze zich op het gebied audio & visueel en verdiept ze zich meer in de storytelling van film en verhalen.

How it started...

In het voorjaar van 2020 kregen we de vraag of we promotie foto’s wilden maken voor een nieuw boek. Omdat dit ons leuk leek, besloten we dit beet te pakken. Na blij verraste reacties resulteerde dit in het ontwerpen van een huisstijl voor de website en het aanboren van social media kanalen. Niet alleen ons verlangen naar het overbrengen van emotie en herinnering d.m.v. beeld nam toe, maar ook de vraag naar onze creaties. We kregen na onze eerste opdracht zoveel positieve reacties en vraag naar meer, waardoor we eigenlijk niet meer konden stoppen. Zo hebben we onze talenten en werkzaamheden gebundeld en is SPARKTURE ontstaan. Ons motto is Capturing Moments. Chasing Sparkles. We willen momenten vastleggen en gaan op zoek naar die ene sparkle die jou, of jouw bedrijf zo uniek en mooi maakt.

FAQ

Omdat elke opdracht uniek is bekijken we per opdracht wat er gedaan moet worden en daar maken we dan een offerte voor. Voor bruiloftsfilms hebben we wel verschillende pakketten met vaste prijzen. Vraag ze aan via het contactformulier!

Momenteel bieden we nog geen bruiloftsfotografie aan. Wellicht in de toekomst ;) Voor bruiloft videografie ben je bij ons wél aan het goede adres!

Zeker! Een bedrijfsfilm staat of valt bij een goede voorbereiding. Op een film dag weten we vaak al precies welke shots we willen hebben en hebben we dus al een idee hoe het er uit komt te zien. Vooraf gaan we in gesprek en maken we samen met jou een plan over de shots en de eventuele teksten die gezegd gaan worden. Op deze manier kunnen we goed en effectief werken. Uiteraard staan ook we open voor goede ideeën ter plekke!

Geen probleem! Wij maken als het nodig is gebruik van een autocue. Op deze manier kun jij goed je verhaal vertellen terwijl je alsnog de camera in kijkt. Komt goed! ;)

Contact opnemen?

Heb je een vraag? Of wil je een project starten? We helpen je graag verder!

Contact